Røde kontaktlinser

Viser alle 4 resultater

View:

Røde kontaktlinser uten styrke og med gratis levering…

– se de flotte mulighetene her! Kontaktlinsene er av høy kvalitet, blir produsert av en anerkjent fabrikk i Sør-Korea, og kan brukes lenge – fra 6 til 12 måneder – dersom du behandler dem godt. De røde kontaktlinsene har en standardstørrelse som passer alle

Røde kontaktlinser uten styrke finnes i flere forskjellige design 

Du har nå muligheten til å skille deg ut ved hjelp av vårt spennende utvalg av røde kontaktlinser uten styrke. Røde kontaktlinser kan tilføye en nesten sjokkerende effekt eller en mindre oppsiktsvekkende effekt til enhver anledning.

Du lurer kanskje på hvorfor noen velger å kjøpe kontaktlinser med rød farge, men ofte er det folk som fascineres av rollespill eller som vil være vampyr i forbindelse med en fest eller Halloween, hvor røde kontaktlinser jo nettopp gir et ganske oppsiktsvekkende uttrykk, og passer godt til mange forskjellige kostymer.

Vi har både mer oppsiktsvekkende røde kontaktlinser og mer nøytrale linser, avhengig av hvilken effekt du ønsker. Én ting er sikkert – med røde kontaktlinser kan du være sikker på at andre vil legge merke til deg og din nye øyenfarge.