Kontaktlinsevæske og etui

Viser alle 2 resultater

View:

KONTAKTLINSE VÆSKE OG ETUI

Billig og bra 100 ml linsevæske og linseetui

Her finner du en bra og billig linsevæske og linseetui til fargelinsene dine

Vi har kjøpt inn en stor mengde av kontaktlinsevæske og linseetuier av leverandøren vår i Holland, og har derfor fått lave priser på kjente merkevarer EYEYE linsevæske og linseetui, så vi kan selge dem videre til deg til en billig pris.

Vi selger dem i sett som består av en billig og bra 100 ml kontaktlinsevæske og et lite linseetui, som er en liten beholder med 2 små rom til kontaktlinsene dine, der du kan oppbevare linsene dine sammen med kontaktlinsevæske når du ikke bruker dem – typisk om natten.

Kontaktlinsene våre har en relativ lang holdbarhet, fra ca. 3 til 6 måneder, så lenge de blir behandlet etter våre veiledninger og blir brukt sammen med linsevæske av god kvalitet.

Husk å vaske hendene – hver gang du tar linsene ut eller inn – med både såpe og vann. Det er viktig at du er omhyggelig med rengjøringen, at du ikke kun bruker vann men også litt såpe og skyller grundig med vann etterpå, slik at alle bakteriene blir fjernet.

Du må også huske å rengjøre linseetuiet hver gang, og gjerne med litt linsevæske.

Kontaktlinseetuiet er forskjellig for høyre og venstre, noe som gjør det enklere å lagre kontaktlinser, slik at du alltid kan ha linsen i høyre og venstre øye – men i praksis har liten betydning når kontaktlinser er nøyaktig like og uten styrke, men for noen gir det en form for sikkerhet når linsen alltid sitter i det samme øyet.

Du må fylle linseetuiet om 2/3 med linsevæske før du setter dine fargede linser i linseetui. Oppbevar linsene i linseetuiet i minst 4 timer eller over natten. Du bør rengjøre linsen tilfellet med litt linsevæske etter bruk og la det lufttørke etterpå.
Vi har også linseetuier for svært lite penger, slik at du kan lagre dine nye kontaktlinser i en god kontaktlinse etui.