Fargelinser uten styrke - alle farger

Viser alle 4 resultater

View:

Fargelinser uten styrke er vår spesialitet – så her kan du enkelt og raskt få en ny look til hverdag og fest, attpåtil med gratis levering…

De fargede linsene uten styrke blir produsert av en anerkjent fabrikk i Sør-Korea. De er av høy kvalitet og kan brukes lenge – fra 6 til 12 måneder – hvis du behandler dem godt. Fargelinser uten styrke har en standardstørrelse og kan brukes av alle…

Her finner du våre mest populære fargelinser uten styrke:

Fargelinser uten styrke / kontaktlinser med farge uten styrke / fargede linser uten styrke / linser med farge uten styrke

– kjært barn har mange navn – gir deg muligheten til å forandre fargen på øynene dine, og du får dermed en helt ny look…

Fargelinser på nett

Det er også enkelt å kjøpe fargelinser på nett , og du trenger ikke en recipe for å kjøpe dine fargelinser på nett.

Så du må bare finne den riktige nettbutikken med et godt utvalg av fargede linser, og så kan du få et nytt utseende med noen få klikk – det kan ikke være enklere – bare begynn å kjøpe dine fargelinser på nett.

Fargede linser uten styrke

Det finnes kontaktlinser med farge uten styrke til daglig bruk, hvis du ønsker en ny farge, og det finnes fargede linser uten styrke som du kun bruker av og til, når du ønsker en ny og helt annerledes look. Dette kan for eksempel være til spesielle anledninger som Halloween, karneval, nyttårsaften eller andre festlige anledninger.

Kontaktlinser med farge kan fås både med styrke og uten styrke, og vi har utelukkende spesialisert oss på fargede linser uten styrke – Det betyr også at vi sannsynligvis har Norges største utvalg, Det betyr også at vi sannsynligvis har Norges største utvalg, så se vår nettbutikk og finn ut hva du vil kjøpe – og så er det gratis frakt – så det er enkelt og billig å kjøpe fargelinser på nett 🙂

Fargelinser uten styrke

Vi har mange farger og design, og

Her kan du se våre fargede kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre blå kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre brune kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre grønne kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre røde kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre rosa og lilla kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre svarte kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre grå kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre morsomme og crazy kontaktlinser uten styrke

Her kan du kjøpe linsevæske og linse etui

 

Måten fargede linser uten styrke

fungerer på, er at de fargede linsene er designet til å etterligne den fargede delen av øyet – iris – og siden den naturlig fargede delen av øyet ofte består av fargerike mønstre, prikker og streker, har fargede kontaktlinser også forskjellige mønstre, prikker og streker for å få de fargede linsene uten styrke til å se så naturlige ut som mulig.

I midten av den fargede linsen uten styrke er det et sirkelrundt område som er klart, og som er plassert rett over øyets pupill for å sikre at du har et naturlig utsyn – det at du har på fargede kontaktlinser uten styrke påvirker altså på ingen måte din evne til å se som du hele tiden har gjort – og synet ditt blir derfor ikke påvirket av linsens farge.

Du skal imidlertid være oppmerksom på at pupillen din har forskjellig størrelse alt etter hvor mye lys det er. Ved mye lys vil pupillen trekke seg sammen og bli liten, og jo mørkere det er, jo mer vil den utvides og medføre en større pupill.

Da kontaktlinsens midtfelt uten farge har en fast størrelse kan det i spesielle tilfeller – ved enten mye lys eller veldig lite lys – være en uoverensstemmelse mellom pupillens størrelse og det klare feltet i den fargede kontaktlinsen, men de fargede kontaktlinsene uten styrke er selvfølgelig tilpasset gjennom mange års forskning og utvikling, så de i størst mulig omfang tar høyde for dette, og du vil i praksis aldri oppdage denne mulige uoverensstemmelsen.

 

Fargelinser uten styrke – hvis du har en lys øyenfarge

Hvilken kontaktlinsefarge du velger avhenger av om du ønsker å forsterke den lyse fargen du eventuelt har fra før eller ønsker en mer dramatisk forandring i øyenfargen – for eksempel fra lys til mørk.

Dersom du ønsker å eksperimentere med en annen øyenfarge og fremdeles se ganske naturlig ut i forhold til din opprinnelige farge, kan du for eksempel velge kontaktlinser med en grå eller grønn nyanse, hvis din naturlige øyenfarge som utgangspunkt ligger i det blå spekteret – altså velge en linse som har en farge som er relativt lik den du har fra før.

Dersom du går etter et mer dramatisk stilskifte, som til gjengjeld kommer til å bli bemerket av alle, kan du velge en mer tonet kontaktlinse over i det svarte eller brune spekteret.

Fargelinser uten styrke – hvis du har en mørk øyenfarge

Dersom du har mørke øyne og ønsker et bytte som ikke er altfor tydelig bør du velge en delvis lysere kontaktlinse i en tilsvarende fargenyanse, og dersom du ønsker et stilbytte som vil bli bemerket, vil blå, grønne eller fiolette linser ha denne effekten.

Fargede linser uten styre – hva betyr fargen?

De forskjellige øyenfargene forbindes med forskjellige personlighetstrekk, jf. en amerikansk undersøkelse gjennomført av CyberPulse i 2002 med kvinner i alderen 16 til 35:

 • Brune øyne forbindes med intelligens (34 prosent), troverdighet (16 prosent) og vennlighet (13 prosent)
 • Blå øyne forbindes med å være søt (42 prosent), å være sexy (21 prosent) og vennlighet (10 prosent)
 • Grønne øyne forbindes med å være sexy (29 prosent), kreativitet (25 prosent) og vennlighet (20 prosent)

Er fargelinser uten styrke sikre å bruke?

Ikke del fargede kontaktlinsene dine med andre – selv om det kan være gøy å se hvordan de ser ut på vennene dine, så la være – hvert menneske har en viss naturlig fauna av bakterier som kroppen er vant til, og andre menneskers bakterier kan derfor medføre røde og sviende øyne.

Du må behandle kontaktlinsene med farge godt. Fargede linser uten styrke skal rengjøres på riktig måte, desinfiseres og oppbevares med passende pleieprodukter for å unngå forurensning, og oppbevares i en rengjort liten beholder. Hvis øynene dine blir rødsprengte, ømme eller irriterte, må du unngå å gå med kontaktlinsene med farge i noen dager, til det går over. Vanligvis går det raskt over av seg selv, men hvis det varer mer enn et par dager bør du få øynene sjekket hos en øyelege.

Bruken av fargelinser uten styrke og med styrke fortsetter å vokse raskt i popularitet, og utvalget av farger og effekter å velge mellom stiger hele tiden. I 2004 ble det anslått at det i hele verden er cirka 125 millioner mennesker (2 %) som bruker kontaktlinser, og to tredjedeler av disse er kvinner.

Det har også gjort fargelinser uten styrke populære at du enkelt kan kjøpe dine fargelinser på nett.

Fargelinser uten styrke har en lang historie bak den

Kontaktlinsens historie:

 • Adolf Fick var i 1888 den første som vellykket klarte å lage kontaktlinser fremstilt av munnblåst glass. Mange har gitt æren til Leonardo Da Vinci, som ofte er kreditert med å innføre idéen om kontaktlinser i øyet da han i 1506 beskrev en metode som skulle forandre hornhinnens bøyning. Han hadde egentlig ikke fokus på synet, men mer hva som utgjorde de forskjellige delene i et øye. Adolf Ficks kontaktlinser var store, tungvinte og kunne derfor kun bæres i et par timer om gangen.
 • Først på 1930-tallet kom neste steg i utviklingen av kontaktlinser, der polymethylmethacrylat (PMMA eller perspex / plexiglass) ble utviklet. I 1936 introduserte optometrist William Feinbloom de første plastlinsene, som er lettere og mer behagelige å ha på, og som var en kombinasjon av glass og plast.
 • I 1949 ble de første kontaktlinsene som kun dekket litt mer enn irisen utviklet, og disse var langt mindre enn de første som ble utviklet, som dekket en vesentlig større del av øyet.
 • Kontaktlinsene på 1950- og 1960-tallet var relativt dyre og skjøre, og en vesentlig ulempe var at oksygen ikke kunne komme gjennom linsen og inn til øyets hornhinne, som kan forårsake en lang rekke uønskede kliniske påvirkninger.
 • Ved utgangen av 1970-tallet og opp gjennom 1980- og 90-tallet ble en rekke av luftgjennomtrengende men i første omgang stive/harde kontaktlinser oppfunnet for å løse dette problemet.
 • Et vigtig gjennombrudd i oppfinnelsen av myke kontaktlinser som vi kjenner dem i dag, kom fra de tjekkiske kjemikerne Otto Wichterle og Drahoslav Lim, som offentliggjorde sin research ”Hydrofile geler til biologisk bruk” i tidsskriftet ’Nature’ i 1959.
 • Dette førte til den første godkjenningen av Soflens-materialet av den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) i 1971. Disse kontaktlinsene ble snart veldig populære på grunn av den komforten man fikk ved å bruke dem i stedet for harde linser.
 • Neste vesentlige utvikling var i 1998 da CIBA VISION lanserte de første silikon-hydrogeler på markedet. Disse kontaktlinsene kombinerte fordelene ved silikon – som har ekstremt høy oxygenpermeabilitet – med komforten av de konvensjonelle hydrogeler, som hadde blitt brukt til kontaktlinser de siste 30 årene.
 • Disse myke kontaktlinsene med eller uten farge består av en stor del vann, som har den funksjonen at det til dels gir linsene en myk egenskap og samtidig lett lar oksygen (luft) trenge gjennom kontaktlinsen og inn bak til øyet.

Selve blunket der øyenlokket går nedover linsen, er med til å sikre en viss ”smøring” og bevegelse av kontaktlinsen, samt sikrer en væsketilføring til øyet, og det er derfor en dårlig idé å sove med kontaktlinsene på, fordi det fører til at de tørker litt ut og føles irriterende å ha i øyet.

Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Kontaktlinse

Fargede linser er svært like i design

Fargelinser er stort sett alle de samme – uansett produsent – det er litt som en CD eller USB – alle har samme størrelse mm.

Fargelinser, som nevnt, består hovedsakelig av vann, og de fargede linser du kjøper her består av ca 42% vann og har følgende mål:

Diameter: 14,2 mm
Grunnkurve: 8,6
Sentertykkelse: 0,08 mm

Det er imidlertid noen nye litt større fargede linser på markedet – kalt det “wide eye”, men jeg har ikke dem siden de er unaturlig store.

Senere ble kontaktlinser med farge skapt, da det er et stigende ønske om å kunne forandre på utseendet, og i dag er det blitt helt naturlig å gå med fargelinser uten styrke.

Det finnes i dag mange forskjellige typer av fargede linser som dekker forskjellige ønsker og behov:

 • 1-dagslinser eller engangslinser, som kun brukes én dag og deretter kasseres og kastes
 • Døgnlinser som du kan sove med og bruke i en eller annen gitt periode uten at de tas ut
 • Månedslinser som du tar ut hver kveld, renser og oppbevarer i et lite etui, og som du kan bruke i opptil flere måneder – dette er den typen vi selger…
 • Kontaktlinser med styrke så du ikke trenger å bruke briller, eller i noen tilfeller kombinert med briller for å unngå spesielt tykke glass i brillen
 • Flerstyrkelinser, som fungerer litt som en lesebrille, ettersom den har et innebygget lesefelt

Dette er de mest typiske typene kontaktlinser, og det er fremdeles en konstant løpende utvikling.

Tilbake til startsiden