Crazy kontaktlinser

Viser alle 25 resultater

View:

Crazy linser med gratis levering…

Passer når du skal på fest og gjerne vil se helt annerledes ut. Kontaktlinsene er av høy kvalitet, er produsert av en kjent fabrikk i Sør-Korea, og kan holde lenge – fra 6 til 12 måneder – hvis du behandler dem godt. De morsomme og crazy linsene har en standardstørrelse og kan derfor brukes av stort sett alle.

Crazy linser uten styrke

som også kalles partylinser og spesialeffektlinser blir mer og mer populære, spesielt i forbindelse med festlige anledninger der man skal kle seg ut. Dette gjelder spesielt Halloween-fester, karneval og andre typer fester der utkledning er en viktig del av festen, og der det å “kle på” øynene med morsomme og crazy linser og spesialeffektlinser blir mer og mer populært.

crazy linser - her hvide halloween kontaktlinser
hvide halloween kontaktlinser

 

Crazy linser

Svarte kontaktlinser, hvite kontaktlinser, ville øyne, katteøyne – alt avhengig av hva du ønsker. Vi har vi et stort utvalg av Halloween linser, så du kan få prikken over i-en til Halloween-kostymet. Halloween har de siste par årene blitt en stor begivenhet med fester og utkledning.

Her er Hvid med ringe crazy linse i et brun og et blått øye

HVID MED RINGE crazy linse i et brun øye
HVID MED RINGE crazy linse i brun øye

 

HVID MED RINGE crazy kontaktlinse i blått øye
HVID MED RINGE crazy linse i blått øye

Crazy linser er også Halloween linser

‘Halloween’ ble spilt inn i 1978 og er en skikkelig grøsser regissert av John Carpenter. Berømte Jamie Lee Curtis har en stor rolle i filmen, som foregår i en oppdiktet by ved navn Haddonfield i delstaten Illinois, og handler om seksåringen Michael Myers som myrder storesøsteren sin. Femten år senere lykkes han i å flykte fra det psykiatriske sykehuset hvor han er sperret inne, og drar tilbake til fødebyen der han forfølger forskjellige personer. Den psykiateren som hadde oppsyn med ham følger etter Michael Myers for å stoppe ham og få ham tilbake i behandling.

Filmen ble heftig diskutert, ettersom den på det tidspunktet var ganske oppsiktsvekkende med dens handlinger og symbolikk.

Filmen var ganske blodig og starter med at den 6-årige Michael myrder sin 17-årige storesøster Judith med en stor kjøkkenkniv i hjemmet deres i Haddonfield, Illinois.

Deretter blir han innlagt på et psykiatrisk sykehus, men etter mange års behandling stikker han av og vender tilbake til barndomsbyen og forfølger en rekke tenåringer og myrder flere av dem på blodig vis… Det ender med at Michael blir skutt i siste øyeblikk før han myrder enda flere, meeen liket hans forsvinner og mystikken kan fortsette – er han egentlig død?

‘Halloween’ ble laget på et relativt lavt budsjett på 320.000 dollar, men ble en stor suksess og inntjente 47 millioner dollar i USA og 60 millioner globalt.

Halloween linser blir en del af kostyme

Det relativt lave budsjettet betød blant annet at kostymene m.m. ble produsert via ting som kunne kjøpes lokalt, og det ble blant annet kjøpt inn en Captain Kirk-maske til 1,98 $ som ble til den berømte masken som hovedpersonen bærer i hele filmen. Mange av skuespillerne hadde sine egne klær på under opptakene, og resten ble kjøpt i avprisbutikker som J. C. Penny. Filmen ble også spilt inn over kort tid og på kun to steder, og lokale familier kledde ut barna sine i Halloween-kostymer. Regissør Carpenter fikk også et veldig lavt honorar, men til gjengjeld fikk han prosenter av inntjeningen, som senere viste seg å være en god avtale.

Crazy linser blir del af ny trend

Filmen startet en trend med en lang rekke filmer som baserte seg på diverse grøsser- og skrekkfilm-klisjéer og som inneholdt mange ganske detaljerte voldsscener.

‘Halloween’ hadde imidlertid ikke selv så detaljerte voldsscener, og ble i 2006 innlemmet i USAs National Film Registry og utnevnt til å være av stor “kulturell, historisk og estetisk betydning”.

Crazy linser og halloween linser og andre spesialeffektlinser er også blitt mer etterspurt på grunn av en rekke filmer og TV-programmer der skuespillerne er flittige brukere av halloween og crazy linser.

I ‘Twilight’-filmene var de røde og gule ‘Twilight’-kontaktlinsene i fokus, og i filmer som ‘Alice i Eventyrland’ var det de grønne typene av crazy linser som ble brukt. Også i ‘Avatar’ og ‘Harry Potter’-serien ble morsomme og crazy kontaktlinser brukt flittig.

Her kan du se Devil Green crazy linse i et brun og et blått øye

Devil Green crazy kontaktlinse i et brun øye
Devil Green crazy linse i et brun øye

 

Devil Green crazy kontaktlinse i et blått øye
Devil Green crazy linse i et blått øye

 

Alle filmer med vampyrer i bruker også mange slags crazy linser, og mange forskellige typer af crazy linser blir også brukt i diverse zombie-filmer og andre filmer som inneholder overnaturlige elementer.

Disse populære filmklassikerne som ‘Avatar’ og ‘Twilight’, førte til at folk ble veldig oppmerksomme på muligheten for å kjøpe tilsvarende ‘Twilight’-kontaktlinser via Internett i lignende utforminger og farger som skuespillerne brukte – for eksempel er volturi-kontaktlinser fra ‘Twilight’ en stor hit. Har du lyst til å se ut som en vampyr er det også mulig å finne vampyr-kontaktlinser.

Volturi crazy linser

Kontaktlinser med volturimønster er etterhvert blitt en av våre mest populære kontaktlinser når det gjelder crazy linser som brukes på fest, og spesielt i tiden rundt Halloween er volturi-kontaktlinser en definitiv hit.

Her kan du se volturi kontaktlinse i et brun og et blått øye

Her kan du se volturi kontaktlinse i et brun øye
Her kan du se volturi kontaktlinse i et brun øye

 

Her kan du se volturi kontaktlinse i et blått øye
Her kan du se volturi kontaktlinse i et blått øye

 

Zombie-universet er også på vei til å bli mer og mer populært, og har mange fellestrekk med vampyrtemaene, som man spesielt kjenner fra ‘Twilight’-serien.

Crazy linser også til zombie tema

Zombie-temaet har fått sin egen TV-serie, ‘The Walking Dead’, og er også på vei med filmer og en lang rekke bøker. Zombier er fremdeles ikke så kjente og utbredte som vampyrer, og filmene og bøkene har heller ikke en så stor utbredelse som ‘Twilight’-serien.

En zombie er et overnaturlig vesen som er en avdød person, og som kun fokuserer på å spise levende mennesker. Zombiefortellingene stammer opprinnelig fra den karibiske woodoo-troen, som igjen har afrikanske røtter. En zombie er ikke lett å få bukt med, da den jo i prinsippet allerede er død, så det skal spesielle tiltak til for å “drepe” den – for eksempel må hjerneaktiviteten stoppes ved å ødelegge hjernen eller avbryte kontakten mellom hjernen og kroppen.

Så enten du skal delta i rollespill med vampyrtema i stil med ‘Twilight’ og vil bruke volturi-kontaktlinsen, eller velger et rollespill med zombietema, så kan du enkelt finne spennende og crazy linser som passer til rollespillet her.

Du kan også få kontaktlinser med smiley, linser som ligner på katteøyne.

Crazy linser også til “special effect”

Spesialeffektlinser med spesielle effekter med tanke på filmer er ikke en ny idé, for allerede på femtitallet ble Morton Greenspoon en pionéer innenfor morsomme og crazy linser, og han har vært med på å lage spesielle linser til filmindustrien.

Dr. Greenspoon forandret Elvis Presleys babyblå øyne til brune i filmen ‘Flaming Star’, laget Michael Jacksons øyne til musikkvideoen ‘Thriller’, og mottok en Oscar-nominasjon for arbeidet med Bram Stokers ‘Dracula’. Hans seneste filmarbeide omfatter ‘Pirates of the Caribbean’ og ‘Twilight Saga’, så han har virkelig brukt spesialeffektlinser i sine mange filmer, og har løpende laget nye spennende design.

Her kan du se Fire crazy linse i et brun og et blått øye

Fire crazy kontaktlinse i et brun øye
Fire crazy linse i et brun øye

 

Fire crazy kontaktlinse i et blått øye
Fire crazy linse i et blått øye

 

Alle vore crazy linser og halloween linser er også uten styrke, og de er produsert av de samme råvarene som fargede kontaktlinser.

Derfor skal du behandle dem på en tilsvarende måte, og det er en god idé å la være med å dele de morsomme og crazy linsene dine med andre.

Vi jobber hele tiden med å skaffe de festlige og crazy linsene som er mest populære, men har du noen ønsker om noen crazy linser eller spesialeffektlinser som vi ikke har, så kan du sende oss en e-post, så skal vi sjekke om leverandørene våre har dem.

 

Vi har også mange andre farger og design, og

Her kan du se våre fargede kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre blå kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre brune kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre grønne kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre røde kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre rosa og lilla kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre svarte kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre grå kontaktlinser uten styrke

Her kan du se våre morsomme og crazy kontaktlinser uten styrke

Her kan du kjøpe linsevæske og linse etui