Brune kontaktlinser

Viser alle 10 resultater

View:

Brune linser uten styrke og med gratis levering…

– stort utvalg og sannsynligvis vår mest populære farge. Kontaktlinsene har høy kvalitet, da de er produserte i Sør-Korea, og de brune linsene kan brukes av stort sett alle, da de brune linsene har en standardstørrelse, og kan brukes lenge – fra 3 til 6 måneder – hvis du behandler dem godt.

Kjøp billige brune linser uten styrke

i mange flotte design som gir deg muligheten til å få de dype brune øynene du alltid har drømt om! Det er mange muligheter – fra dyp brun til lysebrun og med forskjellige mønstre – så du kan finne det helt riktige til dine øyne.

Brune kontaktlinser har hele tiden vært et av våre mest solgte produkter, og vi har derfor valgt å ha et stort utvalg av brune linser. Du finner derfor både veldig klare brune kontaktlinser og kontaktlinser med mønstre som gjør dem litt mer spennende og annerledes.

Den brune fargen spenner vidt, så valgmulighetene er mange.

Kontaktlinser med brun farge velges ofte fordi man ønsker et stilskifte fra en mer nøytral farge til en mer varm brun farge.

Her kan du se brun fargelinse PS3BR i et blått øye

Her kan du se brun fargelinse PS3BR i et blått øye
Her kan du se brun fargelinse PS3BR i blått øye

 

Her kan du se brun kontaktlinse OC2BR i et blått øye

Her kan du se brun kontaktlinse OC2BR i et blått øye
Her kan du se brun fargelinse OC2BR i blått øye

 

Her kan du se brun kontaktlinse PC2BR i et blått øye

Her kan du se brun kontaktlinse PC2BR i et blått øye
Her kan du se brun fargelinse PC2BR i et blått øye

Nøttebrune kontaktlinser uten styrke

er en spesiell underkategori av brune kontaktlinser, og kjennetegnes av deres nøttebrune farge. De har mønstre i seg, så du får en subtil nøttebrun farge som passer enhver nyanse. De lyser opp ansiktet og resultatet er fantastisk, uansett om du har lyse eller mørke øyne.

Her kan du se brun kontaktlinse PA3HA i et blått øye

Brune kontaktlinser - Her kan du se nøttebrun i et blått øye
Her kan du se nøttebrun i et blått øye

 

Stort utvalg av hassel linser og brune fargelinser uten styrke.

Velg mellom deilige farger over sjokolade for varme godteri og gylden honning, og det finnes forskjellige design som gir deg mulighet til å skape naturlig og tiltalende utseende.

Med over 20 nyanser av brun og hassel, gir disse brune fargelinser  dig muligheten til å leke med utseendet ditt. Brune fargelinser uten styrke er en av de mest allsidige farger – med sjokoladebrune kontaktlinser kan du lage et dypt, men mykt utseende.

Her er et fantastisk utvalg av kosmetiske brune fargelinser uten styrke som lar deg midlertidig endre utseendet på øynene og deres naturlige farge, slik at du kan gå fra blåaktige nyanser eller grønne nyanser eller grå nyanser til brune nyanser med et blikk.

Du kan til og med skifte dine naturlige lysbrune øyne til en mørkere nyanse med brune fargelinser.

Brune fargelinser er målrettet å gi en veldig naturlig, men likevel vakker brun farge til øynene dine, og det finnes et bredt utvalg av billige alternativer å velge mellom. Pris per dagen blir ganske lav, da du kan bruke dem daglig i opptil 6 måneder hvis du passer riktig til dine brune fargelinser.