Blå kontaktlinser

Viser alle 12 resultater

View:

Blå linser uten styrke og med gratis levering

Finn de blå linsene som passer deg og øynene dine best. Vi har et stort utvalg av blå linser, og du kan finne både veldig klare blå kontaktlinser, og også mange med forskjellige mønstre og design der den blå fargen ikke er så dominerende.

Kontaktlinsene produseres i Sør-Korea. De er af høy kvalitet og har en standardstørrelse og kan brukes fra 3 til 6 måneder.

Blå linser uten styrke i mange flotte og forskjellige design og nyanser av blå, finner du her i vårt store utvalg av blå linser uten styrke.

 

Hvis du er glad i havet og himmelen, er det en enkel og smart måte å ta med en liten bit av det blå vidunderet i livet ditt. Blå linser fra Magic4eyes sikrer at øynene dine skinner gjennom en dyp blå farge – og garanterer samtidig at du skiller seg ut fra mengden.

Vårt omfattende utvalg av kontaktlinser med blå farge er perfekt for alle som leter etter en midlertidig ny øyenfarge. En helt ny naturlig øyenfarge kan føre til et helt nytt utseende.

Det er opptil 12 forskjellige fargevarianter av de blå kontaktlinsene, hvor du kan velge alt fra en imponerende lyseblå kontaktlinse som skinner som en krystall til den intense mørkeblå som reflekterer den mørke nattehimmelen.

Hvis du har forsøkt å finne forskjellige måter å ha en baby blå nyanse i øynene, tilbyr vi forskjellige varianter av lyseblå. Her kan vi tilby en del av aqua blå linser.

Hvis du er ute etter den litt mørkere kontaktlinsen, har vi dypere safir- og kongeblå toner som tar hensyn til mørkblå kontaktlinsen. Disse stilene holder det naturlig når du oppnår en dyp, dristig og mer fremhevet finish for øyefarge.

Hvert par av våre kontaktlinser er perfekt for en bytur, smart antrekk eller bare for å legge til ekstra glitter i hverdagen.

Det er rimelig å si at mulighetene er uendelige med blåfarvede kontaktlinser, og å velge en blå linse er en fin måte å få et nytt utseende på 🙂

Blå fargelinser uten styrke har gjennom hele nettbutikkens levetid vært én av våre mest populære farger.

Blå kontaktlinser uten styrke velges ofte av kunder som enten ønsker en litt mer tydelig blå farge, eller som ønsker å diskré bytte fra grå eller en blandet farge hvor den blå kontaktlinsen vil fungere godt.

Dessuten er det også en del med svarte og brune øyne som ønsker et helt stilskifte, og det lykkes som regel ganske godt.

Kan blå kontaktlinser dekke brune øyne? – Ja, det kan de godt.

Her er et eksempel på blå kontaktlinse OU2BL et brunt øye og i et blå øye

Blå kontaktlinser i brun øye
Blå kontaktlinser i brun øye

 

Blå kontaktlinser i blå øye
Blå kontaktlinser i blå øye