Blå kontaktlinser

Viser alle 12 resultater

View:

Blå linser uten styrke og med gratis levering

Finn de blå linsene som passer deg og øynene dine best. Vi har et stort utvalg av blå linser, og du kan finne både veldig klare blå kontaktlinser, og også mange lyseblå linser med forskjellige mønstre og design der den blå fargen ikke er så dominerende.

Kontaktlinsene produseres i Sør-Korea. De er af høy kvalitet og har en standardstørrelse og kan brukes fra 3 til 6 måneder.

Blå linser uten styrke i mange flotte og forskjellige design

Hvis du er glad i havet og himmelen, er det en enkel og smart måte å ta med en liten bit av det blå vidunderet i livet ditt. Blå linser uten styrke fra Magic4eyes sikrer at øynene dine skinner gjennom en dyp blå farge – og garanterer samtidig at du skiller seg ut fra mengden.

Vårt omfattende utvalg av blå kontaktlinser er perfekt for alle som leter etter en midlertidig ny øyenfarge. En helt ny naturlig øyenfarge kan føre til et helt nytt utseende.

Det er opptil 12 forskjellige fargevarianter av de blå kontaktlinsene, hvor du kan velge alt fra imponerende lyseblå linser som skinner som en krystall til den intense mørkeblå som reflekterer den mørke nattehimmelen.

Lyseblå linser

Hvis du har forsøkt å finne forskjellige måter å ha en baby blå nyanse i øynene, tilbyr vi forskjellige varianter av lyseblå linser. Her kan vi tilby en del av aqua blå linser.

Hvis du er ute etter den litt mørkere kontaktlinsen, har vi dypere safir- og kongeblå toner som tar hensyn til mørkblå kontaktlinsen. Disse stilene holder det naturlig når du oppnår en dyp, dristig og mer fremhevet finish for øyefarge.

Hvert par av våre kontaktlinser er perfekt for en bytur, smart antrekk eller bare for å legge til ekstra glitter i hverdagen.

Fargelinser blå uten styrke – mange muligheder

Det er rimelig å si at mulighetene er uendelige med blå kontaktlinser, og å velge en blå linse er en fin måte å få et nytt utseende på 🙂

Blå linser uten styrke har gjennom hele nettbutikkens levetid vært én av våre mest populære farger.

Blå kontaktlinser uten styrke velges ofte av kunder som enten ønsker en litt mer tydelig blå farge, eller som ønsker å diskré bytte fra grå eller en blandet farge hvor blå kontaktlinser vil fungere godt.

Dessuten er det også en del med svarte og brune øyne som ønsker et helt stilskifte, og det lykkes som regel ganske godt.

Kan fargelinser blå dekke brune øyne?

– Ja, det kan de godt.

Her er et eksempel på fargelinse blå OU2BL et brunt øye og i et blå øye

Blå kontaktlinser i brun øye
Blå kontaktlinser i brun øye

 

Blå kontaktlinser i blå øye
Blå kontaktlinser i blå øye

 

Stort utvalg af fargelinser blå

Ta en titt på vårt omfattende utvalg av fargelinser blå, og du er sikker på å finne en helt ny øyenfarge som du vil elske. Dette utvalget av blå linser er perfekt for alle som leter etter en midlertidig ny øyenfarge.

Hvert par blå linser i vårt utvalg av blåfarvede kontaktlinser er perfekt for begge Cosplay, for en fancy kjole, eller bare for å legge til subtile glitter til ditt daglige utseende. Hvis du har forsøkt å finne forskjellige måter å få en baby blå nyanse i øynene dine, må du kontrollere alle våre lyseblå kontaktlinser. Vi har noen Aqua kontaktlinser for de som leter etter lyseblå kontaktlinser.

Hvis du trenger noe litt mørkere, har vi dypere safir og kongeblå toner som imøtekommer et ønske om å finne blå kontaktlinser for brune øyne. Det er rimelig å si at mulighetene er nesten uendelige med blåfarget kontaktlinser.

Kjøp enkle og billige fargelinser blå online via min nettbutikk 😊

Hvis du leter etter naturlige blå kontaktlinser, se ikke lenger! Vi har en veldig stor samling kosmetiske blå linser.

Disse blå kontaktlinsene er et enormt populært alternativ for de som velger å bytte øyefarge til noe nytt. Sjekk ut de mest populære naturlige blå stilene ovenfor.

Høy kvalitet, billige blå kontaktlinser

Mens våre linser er priset til rimelige, budsjettvennlige priser, er de på ingen måte defekt i kvalitet. Du kan være sikker på den høye kvaliteten og sikkerheten til hvert blått objektiv. Alle våre blå linser og alle andre er holdbare og er alle FDA-godkjente, så du kan være sikker på at du får et sikkert og effektivt produkt som virkelig fungerer.

Det er viktig at du forstår og følger alle trinnene og instruksjonene for håndtering og rengjøring av dine blåfarvede kontaktlinser. Riktig bruk og tip-top hygiene er viktige deler ved bruk av kontaktlinser, så sørg for at sikkerheten alltid kommer først ved å følge instruksjonene.

Husk å lese våre håndbøker før bruk og følg alle instruksjonene som følger med produktene du kjøper.