FARGELINSER UTEN STYRKE – BYTT ØYENFARGE I DAG

NORGES LAVESTE PRISER - FOR ET SETT KONTAKTLINSER DU KAN BRUKE I 3 TIL 6 MÅNEDER

Fargelinser uten styrke er magic4eyes spesialitet 

- her finner du sannsynligvis Norges største utvalg, og så har Magic4eyes massevis av design og farger å velge mellom. Magic4eyes er den eneste på markedet som har spesialisert seg utelukkende på fargelinser uten styrke, og det gir deg som kunde både gode priser og et stort utvalg og gratis frakt. 

Billige fargelinser uten styrke er som sagt det Magic4eyes spesialiserer på, og jeg har billige fargelinser i kjente farger som blå, brun, grønn, rød og hvit, men også billige fargelinser i rosa. Disse er litt spesielle, men gir en diskré nyanse- og fargeendring som kan gi noen virkelig flotte diskrée endringer.  

Alle fargelinsene uten styrke har lang holdbarhet, ettersom de kommer fra en kvalitetsfabrikk i Sør-Korea og er sertifiserte etter gjeldende EU-normer. Fargelinser uten styrke kan derfor holde i 3 til 6 måneder - selv om du bruker dem daglig - men du må huske å alltid ta dem ut av øynene når du skal sove. Det er også viktig å bruke ordentlig kontaktlinsevæske og -etui. 

Det er også enkelt for deg å betale for dine nye kontaktlinser med farge uten styrke. Du kan betale med kredittkort så det går raskt, og det er alltid uten gebyrer. 

Du skal heller ikke betale for levering eller frakt for dine nye fargelinser uten styrke, så den prisen du ser under de enkelte fargelinsene uten styrke er den prisen du kommer til å betale. 

Du kan selvfølgelig også kjøpe etui og kontaktlinsevæske av meg til en svært god pris - og du får selvfølgelig en norsk veiledning med, og hvis du har spørsmål kan du alltid kontakte meg eller se mer under typiske spørsmål og svar. 

Når du har handlet sender jeg varene så raskt som mulig - som oftest samme dag - og fargelinsene dine uten styrke blir alltid sendt med A-post via Postnord. På den måten får du varene tilsendt så raskt som mulig, og jeg legger også ved en kort veiledning som blant annet viser hvordan du setter inn fargelinsene uten styrke og hvordan du tar dem ut igjen. 

Jeg legger stor vekt på god service i form av hurtig levering og oppfølging på henvendelser fra kunder m.m., og dokumentasjon på vår gode service sees blant annet på at www.magic4eyes.dk er best i kategorien 'kontaktlinser' hos Trustpilot, da 97,1 % av alle anmeldere har gitt oss toppkarakter - nemlig 5 stjerner. Dette kan ingen av våre konkurrenter matche :-) 

x
pname

Produktet ble lagt til i handlekurven

« Handle mer
Til kassen »
x
Feil

huston we have a problem

« Handle mer